برگزاری مراسم غباررویی قبورمطهرشهدا در هفته بسیج

۰۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۷ کد : ۴۱ اخبار
برگزاری مراسم غباررویی قبورمطهرشهدا در هفته بسیج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا مراسم غباررویی قبورمطهرشهدا بمناسبت هفته بسیج و در سالروز تشکیل بسیج دانشجویی با حضور هیات رییسه دانشگاه، مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان،پدر شهید فریدونی، اساتید، کارمندان و دانشجویان در گلزار شهدای فسا برگزار شد.

در این مراسم حضرت حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته بسیج، یکی از ویژگیهای بارز بسیج را اخلاص عنوان کردند و در ادامه افزودند در انقلاب اسلامی ایران نقش مردم و تفکر بسیجی و خود بسیج بسیار پررنگ است و همین تفکر بسیجی به فرهنگ تبدیل می گردد و تاثیرگزار می شود.

حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی در ادامه با اشاره به سخنان حضرت امام خمینی (ره) تصریح کردند که امام (ره) با آن نفس الهی و نگاه عمیقی که داشت وقتی که بسیج 20 میلیونی را عنوان کرد با نگاه فرهنگ بودن تفکر بسیجی مطرح کرد که اختصاص به سن و قشر خاص ندارد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در ادامه سخنان خود با تشریح روایتی از امیرمومنان علی (ع) در تبیین اخلاص گفتند وقتی کسی کاری برای خدا کرد و چشم داشتی به پست و مقام نداشت، خدا هم او را می خرد که این همان تفکر بسیج است.

در ادامه مراسم جناب آقای دکتر فتح اللهی رییس محترم دانشگاه ضمن تبریک فرا رسیدن هفته بسیج گفتند خدا را شاکریم که توفیق شد در جوار شهدا یاد شهدای دفاع مقدس را گرامی بداریم تا بتوانیم تقربی به سمت خدای متعال داشته باشیم.

دکتر فتح اللهی در ادامه افزودند علی رغم موفقیت های چشم گیری که نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته، متاسفانه در سال‌های اخیر بدلیل فشارهای اقتصادی، سطح سرمایه ی اجتماعی هم افت کرده و باعث ایجاد مشکلاتی در جامعه شده است. بسیجیان که همیشه در بزنگاه‌ها، یاریگر نظام بوده اند،  لازم است به این موضوع هم ورود کنند و در جهت ارتقاء  سرمایه اجتماعی، برنامه‌ریزی و در اجرا هم پیشقدم شوند.

رییس دانشگاه فسادر ادامه سخنان خود تصریح کردند همانطور که در روزهای سخت اوایل انقلاب و جنگ تحمیلی، روحیه ایثار و شهادت در بین مسوولین و مردم،  قابل لمس بود و از این طریق، بسیاری از مشکلات قابل حل می شد یا برای مردم قابل پذیرش بود، بایستی همه ما که مسئولیت داریم در کنار تربت شهدا، به شهدا قول بدهیم تا به اندازه سهم خودمان با بهبود خدمت‌رسانی به مردم، به ارتقاء سرمایه اجتماعی در جامعه کمک کنیم.

در ادامه جناب آقای عبداللهی مسئول محترم دفتر بسیج دانشجویی شهرستان فسا نیز ضمن گرامیداشت هفته بسیج و یاد و خاطره شهدا ی دفاع مقدس به ویژه 37 شهید دانشجوی شهرستان فسا و سی و سومین سالروز تشکیل بسیج دانشجویی، به تشریح فرمان  حضرت امام خمینی (ره) در خصوص تشکیل بسیج پرداختند.

در پایان مراسم، کلیه حضار با حضور بر تربت پاک و مطهر شهدا ضمن ادای احترام به ایشان با آرمان های مقدس شهدا تجدید میثاق کردند.

نظر شما :